Důležité informace

  1. Příměstský tábor (dále jen tábor)

– Tábor bude probíhat v DDM Přelouč (zahájení a ukončení)

– Tábor je vypsán na 5 po sobě jdoucích dnů (pondělí – pátek) a to v termínu 22. – 26. 7. 2024

– Každý táborový den začíná v 8:00 a končí v 15:30 (může být dohodnuto se zákonnými zástupci jinak, dle programu).

Cena tábora je stanovena na 5 dnů.

Není třeba lékařské potvrzení, stačí čestné prohlášení rodičů.

  1. Organizátor tábora a hlavní vedoucí (dále jen organizátor)

– Organizátorem tábora je společnost Bethany dům pomoci. Na táboře zastupuje organizátora hlavní vedoucí, případně jeho zástupce, které organizátor jmenuje.

  1. Zákonný zástupce

– Zastupování dítěte je součástí rodičovské zodpovědnosti dle § 31 a následujících Zákona o rodině 1963/94 Sb. Pouze zákonný zástupce může za zájemce či účastníka jednat (přihlásit, odhlásit, převzít, předat apod.). S žádnými jinými osobami nebude organizátor jednat a neumožní jim k účastníku tábora přístup.

  1. Osoba zastupující zákonného zástupce

– Chce-li zákonný zástupce přenést práva a povinnosti vůči organizátoru tábora na nějakou jinou osobu, musí tento projev vůle učinit písemně. Tento dokument musí obsahovat zcela jasné označení zastupované osoby, potřebné kontaktní údaje na zastupující osobu, výčet činností, ke kterým je zastupující osoba oprávněna, místo a datum sepsání dokumentu, vlastnoruční podpis.

  1. Zájemce o tábor (dále jen zájemce)

– Zájemcem je dítě, jehož zákonný zástupce dal zřetelně najevo zájem, aby se zúčastnilo tábora (podal přihlášku a doložil požadované dokumenty).

– Zájemcem o tábor se může stát dítě ve věku 6-12 let

  1. Účastník tábora (dále jen účastník)

– Účastníkem se zájemce stává až po odeslání řádně vyplněné přihlášky, doložení požadovaných dokumentů a řádném zaplacení ceny tábora.

– Účastníkem tábora se může stát pouze zájemce, který splňuje veškeré podmínky daného tábora. Jedná se zejména o podmínky věkové, zdravotní a fyzické zdatnosti.

  1. Zodpovědná osoba (předávání účastníků)

– Hlavní vedoucí tábora předem určí zodpovědnou osobu (zodpovědné osoby), které mohou od zákonného zástupce přebrat účastníka tábora při zahájení tábora a zase jej předat zákonnému zástupci při ukončení tábora.

  1. Zahájení tábora

– Tábor je pro účastníky zahájen na předem určeném místě (v DDM Přelouč), v předem stanoveném čase předáním účastníka zákonným zástupcem nebo zákonným zástupcem určenou osobou předem určené zodpovědné osobě.

  1. Ukončení tábora

– Tábor je pro účastníka ukončen na předem určeném místě (v DDM Přelouč), v předem stanoveném čase předáním účastníka předem určené zodpovědné osoby zákonnému zástupci nebo zákonným zástupcem pověřené osobě.

  1. Přihláška na tábor

– Na tábor se lze přihlásit na zasláním vyplněné přihlášky (viz. níže) panu Luboši Kopeckému na adresu tabor@kiekert.com. Přihlášku je také možné fyzicky předat na HR oddělení u paní Machaté.

– Přihláška nabývá platnosti až po odevzdání přihlášky a zaplacení platby 1000 Kč na bankovní účet. Cena tábora je 3000 Kč, dvě třetiny za zaměstnance hradí společnost Kiekert s.r.o.

– Pro účast na táboře je nutné Prohlášení o bezinfekčnosti a Prohlášení zákonného zástupce k odchodu dítěte z tábora a čestné prohlášení, potvrzení o sjednání úrazového pojištění, které zákonný zástupce odevzdá první den konání příměstského tábora hlavnímu vedoucímu ihned po příchodu na místo srazu DDM Přelouč (formuláře naleznete níže).

– Také je nutné s sebou první den přinést kopii karty zdravotní pojišťovny dítěte.

  1. Platba tábora

– Tábor je nutné uhradit do 31.5. 2024.

-platební podmínky – úhrada na bankovní účet pořádající organizace 273428192/0300

– zpráva pro příjemce musí obsahovat – kiekertek + celé jméno dítěte

– variabilní symbol je datum narození dítěte ve formátu rrrrmmdd

V případě neuhrazení v termínu, bude vaše dítě z táborového seznamu přesunuto do seznamu náhradníků a již se na tábor nemusí dostat.  Bude tak osloven další zájemce v pořadí.

  1. Storno poplatky

Do 30. 6. 2024 činí storno poplatek 50 % z ceny tábora, po tomto datu 100 %.

Organizátor si vyhrazuje právo na storno při nedodání potřebných prohlášení
(o bezinfekčnosti, čestné prohlášení, pojištění a odchodech dítěte z tábora). V takovém případě nemůže být dítě na tábor přijato a platí pro něj storno podmínky.

Účastník tábora je povinen řídit se pokyny vedoucích. Nedodržování těchto pokynů vedoucích, nadměrná neukázněnost dítěte a podezření, že by dítě mohlo být nakaženo infekční chorobou a ohrožovat tak ostatní děti, může být důvodem vyloučení z účasti na táboře bez nároku na vrácení platby.

  1. Pojištění účastníků

– Rodiče berou na vědomí možné riziko vzniku úrazu (při sportovních aktivitách, výletech v přírodě). Z těchto důvodů požaduje provozovatel tábora pojištění přihlášených nezletilých dětí. Rodiče nezletilých dětí tímto berou na vědomí, že na dobu pobytu jejich dětí na táboře uzavřou pro ně krátkodobé úrazové pojištění, pokud nemají sjednané úrazové pojištění jiné. Skutečnost, že dítě má úrazové pojištění je potřeba doložit spolu s přihláškou na tábor.

– V případě, že by toto neučinili, zavazují se, že nahradí provozovateli tábora veškeré náklady, které by mu v důsledku neuzavření tohoto pojištění vznikly.

  1. Na táboře (není-li uvedeno jinak) platí:

– Program příměstských táborů je připraven denně od 8:00 do 15:30 hodin. Děti je možné ráno vodit od 7:00. Je nutné, aby děti byly nejpozději v 7:45 v DDM Přelouč.

– Odpoledne je možné si děti vyzvednout mezi 15:30 až 16:00 hodin.

– V ceně akcí jsou zahrnuty výdaje na pedagogický dozor, program a stravování.

– Děti mají zajištěno u příměstského tábora teplý oběd a pitný režim.

– Program příměstského tábora bude probíhat obvykle venku, v Kiekertu s.r.o. nebo prostorách DDM – podle programu a počasí.

– V programu se střídají činnosti sportovní, pohybové s klidovými, zábavné s pracovními.

  1. Potřebné vybavení dětí:

batoh se sadou náhradního oblečení (spodní prádlo, ponožky, tričko, náhradní dlouhý rukáv a dlouhé nohavice) pro případ promoknutí nebo polití.

– Rodiče dají svým dětem svačinu – řádně označenou a plastovou lahev také řádně označenou, abychom mohli doplňovat pití. Žádné volné lahve k dispozici nebudou.

– vhodné oblečení do terénu

– v případě nepříznivého počasí holinky, pláštěnka nebo nepromokavý oděv

– pevná obuv jako přezůvky pro pohyb v DDM

– Na akcích je vždy přítomen zdravotník

– Potřebujeme znát kontakt na zodpovědnou osobu v případě, že bychom vás v průběhu tábora potřebovali kontaktovat. Je nutné, aby bylo uvedené kontaktní číslo dostupné.

16. Co sebou dětem nedávat

mobilní telefon. Děti mají jedinečnou možnost odpoutat se od počítače a mobilů, videa a trochu se vyřádit v přírodě, hrát hry, učit se komunikovat mezi sebou – ústy – ne pomocí zpráv. V opačném případě je musí odevzdat a budou jim vráceny při odchodu domů.

– žádné cennosti, vyšší obnosy a nebezpečné předměty.

– Pokud dítě bude mít s sebou něco z výše jmenovaného, pořadatel nebere zodpovědnost za ztrátu či poškození dané věci.

– Pokud byste měli jakékoliv otázky, tak nás, co nejdříve kontaktujte. Preferujeme komunikaci e-mailem, viz sekce KONTAKT.

– V průběhu příměstského tábora bude k dispozici kontaktní osoba.

17. Soubory ke stažení

Závazná přihláška Kiekertek 2024
Čestné prohlášení a Prohlášení o bezinfekčnosti 2024